Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Tak nevím, mě také Zeman v řadě věcí zklamal, ale pořád si myslím, že  to byla lepší volba než Kalouskem řízená figurka Schwarzenberg. Takže kdyby se dnes volilo znovu a měl bych si vybrat jen mezi Zemanem a knížetem, tak to dám Zemanovi zase.

A na rozdíl od autora článku bych netvrdil, že Kroupovi za ten jeho pamflet dávají karmu především ti, kteří volili Zemana a teď se za to stydí. :-)

3 0
možnosti
LZ

Proč není u blogu stejná možnost jako u příspěvků - nahlásit nevhodný blog. Autor si o sobě zřejmě myslí, že vše ví a je geniální, to mu nikdo nebere. Ale trochu mu unikla drobnost, že president Zeman byl zvolen většinou a autor tuto většinu uráží jmény "Většina z těch oslů, co volila Zemana", "K smíchu jste všichni vy burani" atd. Myslím, že takto arogantní publikované názory a urážky nesplňují požadavky na články bloggera a správce iDned by měl reagovat!!

5 3
možnosti
JK

Pojďme sepsat nějakou petici!

4 0
možnosti
RK

Nejde. Dokonce jede;-D  A má vlastní řidičky. Sestry boromejky :-P

4 0
možnosti
Foto

Asi byste si měl ujasnit, zda jsem Pepík z paneláku, nebo Jarda z paneláku. Nic jiného k vašemu článku nemám. Co bych také měl k někomu, kdo neumí napsat nesouhlas bez skutečných urážek.

0 3
možnosti
MK

Tak jste Pražák a tudíž Pepík:-)

2 0
možnosti
DP

D55a73d75a72k 69P54e57t44r

5. 11. 2013 12:31

Otevřená otázka pro pana Kroupu.

Jste schopen vysvětlit, že tak zvaná pravice vsadila pouze na chromého koně? Jak jinak popsat pana hraběte udivujícího veřejnost svým věčným spaním před kamerami, nezřetelnou mluvou a nepochopením Benešova odsunu. Výprask, jaký dostal kandidát ODS byl doslova nalajnováním cesty dalšího vývoje. Tak čemu se Kroupa diví?

3 0
možnosti

J20a49n 78Š36u64s65t16e76k

5. 11. 2013 12:12

I když jsem volil Zemana a mám jiný názor, tak Vám dávám karmu. Ať si občan Kroupa a jemu podobní kňučí jak prasátka přo porážce, stejně MUSÍ respektovat svobodné, demokratické volby, srazit paty a respektovat VŮLI většiny. Tomu se říká demokracie a je třeba, aby se jí tito pravičáci začali učit, nebo se té bolšanské diktatury v hlavě zbaví až zaklepou bačkorama. :-):-)!!

7 6
možnosti
Foto

Právě proto, že máme demokracii má každý právo volat po odstoupení:-) kohokoliv, nebo Vy jste nikddy nepožadoval něčí odstoupení byť byl řádně a demokraticky zvolen?

5 0
možnosti
MK

R^;-D;-D

Kroupa teď napsal další článek....The Show Must Go On

2 0
možnosti
Foto

V diskuzi Vámi zmiňovaném článku jsem "vyhrožoval", že napíšu otevřený dopis panu Kroupovi za jeho melancholické kecy. Díky, napsal jste to výstižně včetně jeho povahy ( bod b) - politický chameleon. Ode mne jasnáR^.V

4 0
možnosti
FF

F91i38l40i82p 13F15u54c15h91s

5. 11. 2013 11:52

Michale, styďte se! Rv A Ty admine, konej! R^ F.F.

2 0
možnosti
JK

Filipe, pojďte, přepadnem ho někde a dáme mu strašlivé válečky! ;-D;-)

3 0
možnosti
MV

mam stejne pocity jako vy

mam stejne smysleni o prezidentovi, které jsem nevolil, ale respektuju hlas vetsiny

naladu ve spolecnosti, kdy je hodne lidi v soku z chovani hlavy státu, pozorujeme všichni

...ale, bohužel, ocelí kaleny Milos si z nalady v narodu nic nedela, dal leje, pada na kolena a uziva si panskejch manyru

pan Kroupa jen popsal svoje pocity (tak jako většina blogeru) z prezidenta, panu Kroupovi se ale dostalo vetsi ctenosti (sam osobne jsem přes všechna ta doporuceni jeho text nechtel cist), ted ale budu muset, abych poznal důvod,  vaseho lehkeho opovrhovani textem i autorem

2 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7407x
Jenom další obyč chlápek, další bloger